Sant Julià

Majoral veu una maniobra electoralista en el comunicat del sindicat comunal

El candidat a revalidar el consolat apunta que l'impulsor de l'escrit "quasi segur que té familiars a les altres llistes"

Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria.COMÚ DE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya ha començat tèrbola a Sant Julià. El comunicat enviat a primera hora del matí pel sindicat de treballadors del comú anunciant mesures legals contra decisions preses per la majoria en l'àmbit de la gestió laboral ha provocat la reacció del cònsol i candidat a la reelecció que hi veu una maniobra electoralista. "Coneixedor de qui possiblement estigui impulsant aquesta carta quasi segur que té familiars a les altres llistes electorals", ha afirmat Josep Majoral. El cap de llista d'UL+DA+Acció ha recordat que els reglaments interns es van aprovar el 2021 i "que arribi aquesta cartaavuials mitjans, el primer dia de campanya electoral, no deixa de sorprendre'm", replicant l'escrit en el sentit de negar que hi hagi hagut apropaments a treballadors coincidint amb la proximitat de la data electoral. "No hi ha més apropament ara que fa un mes, tres o sis enrere, a mi síque em dona a pensar que el que ha passatavuiés un tema totalment electoralista".

Majoral ha defensat que han creat un departament de recursos humans durant el mandat responent a una petició dels mateixos treballadors i a més "s'ha tret tota la mà política en l'àmbit de la gestió de les persones" contractant una empresa externa que fa l'assessorament en edictes i concursos i un advocat aliè a la casa per donar-hi suport. "Són professionals i tenim plena confiança que el que s'ha fet està dins de la norma", ha asseverat, afegint que si s'acaba judicialitzant tindran l'oportunitat d'explicar "cas per cas el que ha passat i perquè s'han fet aquestes modificacions reglamentàries". Finament, ha indicat que "que no tot el funcionari està descontent i està d'acord amb aquesta carta i aquestes maneres d'actuar".

tracking