Temporada d'hivern

Obertura de pistes demà a Arcalís i Pas de la Casa

Grandvalira oferirà 91 quilòmetres esquiables pel pont de la Puríssima

Sector de la Coma d'ArcalísGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'obertura de les estacions prevista per a demà es farà amb la inauguració de la temporada al sector del Pas de la Casa i la posada en funcionament de nou de manera parcial d'Arcalís, segons ha anunciat Grandvalira. L'estrena general dels dominis serà dimecres quan obriran la resta de pistes fins oferir un total de 91 quilòmetres esquiables pel pont de la Puríssima.

Grandvalira Resorts indica que l'obertura és possible per les nevades registrades divendres i per les baixes temperatures dels darrers dies que han permés produir neu de cultiu. L'estrena de la temporada al Pas es farà donant accés a la pista Directa amb un preu especial de forfet de dia de 36 euros. L'ampliació de l'obertura dimecres a Soldeu, el Tarter, Canillo, Grau Roig i Encamp oferirà 53 quilòmetres esquiables amb 35 pistes i 24 remuntadors operatius. La connexió entre sectors serà en autobús en una línia gratuïta per als esquiadors amb qualsevol tipologia de forfet de Grandvalira.

Pal Arinsal tindrà disponibles 19 pistes i 22 remuntadors a partir de dimecres i el forfet de dia els primers dies costarà 39 euros. Arcalís obrirà demà la zona de la Coma i l'endemà ampliarà amb vuit pistes més i cinc remuntadors més. El preu del forfet de dia de demà a Arcalís serà de 30 euros i es podrà adquirir únicament a les taquilles. Peldimecres, el preu passarà a ser de 39 euros i també es podrà comprar a través de la pàgina web de Grandvalira.

tracking