DA busca reinventar-se per reduir l'endeutament d'Ordino

Albós recorda que s’ha passat d’un endeutament de 25 milions el 2008 a l’actual, de 12, i que s’haurà de reduir cada any

Ludovic Albós.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reduir l’endeutament i reinventar-se per incrementar els ingressos. Aquest és l’objectiu en l’àmbit de les finances que es planteja implementar a Ordino la candidatura Acció Comunal d’Ordino+Demòcrates per gestionar la parròquia. “Venim de diversos anys en què s’ha reduït. Concretament, teníem 25 milions d’endeutament l’any 2008 i actualment estem a uns 12 milions”, va detallar ahir al matí el candidat número sis de la llista d’ACO+DA, Ludovic Albós, durant l’acte de campanya. “Allò que volem fer és continuar reduint aquest endeutament, però sense comprometre les capacitats de finançament futures”, hi va afegir.

Albós va assegurar que és imprescindible disposar de suficient tresoreria per poder afrontar els reptes actuals i aquells que encara estan per venir. “Es tracta, sobretot, d’intentar no generar més endeutament, sinó de vetllar per allò que tenim i intentar fer una mica d’estalvi cada any per incrementar els ingressos”, va puntualitzar el número sis d’ACO+DA.

En aquest sentit, el candidat de la coalició demòcrata va indicar que, per aconseguir aquest objectiu, s’haurà de tenir molta cura, ja que la construcció –el sector d’ingressos majoritari a la parròquia– s’anirà reduint progressivament a conseqüència dels criteris marcats pel nou POUP. “Haurem de començar a reinventar-nos perquè és un canvi total de paradigma. I, per tant, haurem de veure tot allò que es pot fer a escala turística, però no serà fàcil”, va avançar Albós. Per tant, la candidatura ordinenca buscarà noves fonts d’ingressos dins del sector terciari per tal de poder seguir fent disminuir el deute.

tracking