MANIFESTACIÓ DEL 8 DE DESEMBRE

Els convocants de la protesta accepten el traçat d'Interior

La coordinadora per l’habitatge digne dona el ‘sí’ per “imposició”

Un cartell de la manifestació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l’habitatge digne va anunciar ahir que accepta “per imposició” el recorregut proposat pel ministeri d’Interior “per garantir una mobilització massiva”. El trajecte del ministeri elimina el pas per la rotonda de la Dama de Gel fins a la plaça de la Rotonda ocupant la carretera, ja que es considerava que podia haver-hi falta de seguretat, tot i que el col·lectiu qualifica aquesta valoració com “una argumentació capciosa i una justificació tècnica inexistent”.

Els organitzadors demanen als assistents “que ho facin de forma pacífica i respectant les directrius” per donar una mostra de comportament “exemplar” i conviden a portar xiulets, cassoles i tot el necessari per fer soroll. La coordinadora sorgida a partir del moviment DenunciAND defensa que la mobilització ciutadana que han generat “ha forçat a fer una llei en contra dels seus propis interessos, i estan rabiosos”, i consideren que així ha quedat demostrat “amb el que ens han fet”. I demanen que “ningú es quedi a casa”, sigui propietari o llogater, treballador o empresari, sempre que cregui que “aquesta és una lluita justa”.

La manifestació està convocada divendres 8 de desembre amb una concentració a les 19.30 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes per iniciar el recorregut per l’eix comercial a les 20 hores. Interior va refusar el recorregut presentat per la coordinadora.

tracking