Camp reivindica el comú que deixa a Alcobé

El creixement sostenible i compatible amb l’entorn és un dels reptes del candidat

La reunió de poble es va celebrar al Museu de la Moto de Canillo.DA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A la reunió de poble de Canillo que va tenir lloc ahir a la nit al Museu de la Moto s’hi va aplegar una gran quantitat de gent. La sala estava plena, amb nens, joves, adults i gent gran. Tots es van unir per fer parròquia. El cònsol major, Francesc Camp, va donar la benvinguda amb un emotiu discurs destacant la feina feta durant aquests quatre anys “intensos de mandat” al capdavant de la parròquia canillenca. Alguns dels punts que va voler destacar dels projectes que s’han portat a terme durant el mandat van ser la reducció de l’edificabilitat, la consolidació del pont tibetà i el Roc del Quer, la signatura del Palau de Gel per als pròxims 25 anys i la compra del càmping Pla, “per abastir-hi nous serveis per als ciutadans de Canillo i els turistes”, va recalcar Camp.

Els 12 candidats de la llista de Demòcrates+independents van explicar moltes de les propostes que volen portar a terme durant els quatre anys de mandat vinents. Sílvia Mandicó, la tercera de la llista, va destacar l’honor que tindran d’inaugurar el nou centre de salut l’any que ve. A més, fomentaran la participació de la gent gran, continuaran desenvolupant el projecte Com a casa, reforçant els serveis a domicili i l’acompanyament emocional. Laura Riba va parlar de la consolidació de l’oferta d’estiu amb la creació d’una tirolina amb corbes, espectacles i activitats a l’aire lliure i el salt al buit des del pont tibetà. Aquestes només són algunes de les moltes propostes que hi ha per al següent mandat que no deixaran ningú de la parròquia fora de lloc.

El cap de Govern, Xavier Espot, també va manifestar que Canillo “s’ha convertit en una parròquia de referència en qüestions com el turisme responsable, el medi ambient i la protecció de l’entorn”.

Jordi Alcobé, el cap de llista, va ser l’últim a intervenir i va garantir “treball i rigor per donar el millor de mi mateix per a la meva parròquia”. Els reptes que va destacar van ser assegurar un creixement sostenible i compatible amb la protecció de l’entorn, i també millorar la qualitat de vida de totes les canillenques i els canillencs. Alcobé vol que Canillo sigui un motor tot l’any.

Francesc Camp, Mònica Bonell i Xavier Espot.

tracking