Escaldes

Consens reivindica la vall del Madriu

La candidatura aposta per potenciar la ramaderia extensiva com a mitjà de gestió forestal

Magda Mata i Sara Valls en les declaracions d'avui de la vall del MadriuConsens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Consenshaposat en valor, aquest matí, totes les accions que s'han fet durant aquestsanyssobre la vall delMadriu-Perafita-Claror. La candidata Magda Mata, acompanyada de Sara Valls, ha assenyalat que "hem estat el primer comú que ha cregut i potenciat la vall delMadriu".

Magda Mata ha assenyalat que la voluntat de Consens és continuar treballant sobre el potencial de la vall delMadriu-Perafita-Claror i sobre el projecte de la borda deRàmio. Així, Mata ha dit que amb la compra de la borda del Sabater "volem reconstruir-la i fer un centre d'interpretació que marqui l'entrada principal a la vall delMadriu".

Per la seva banda, Sara Valls ha destacat la voluntat de potenciar la ramaderia extensiva com a mitjà de gestió forestal i destinar una atenció especial als boscos lligada amb la problemàtica creixent de la salut mental de les persones. En aquest sentit, Valls ha assenyalat que "entenent la natura com un actiu important per a la salut de les persones volem utilitzar els boscos amb fins terapèutics".

tracking