Cues

Retencions a Sant Julià i als principals eixos del país

Les avingudes Salou i Tarragona han estat col·lapsades des del matí i la baixada d'esquiadors ha generat cues a l'entrada de la Massana i Canillo

Col·lapse a la carretera de l'Obac aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada de visitants pel pont de la Puríssima ha deixat fortes retencions durant tot el dia a la frontera hispanoandorrana i al centre de país, on s'han concentrat col·lapses des de les 11 hores del matí. La circulació ha quedat reestableta a les 21.20 hores i les zones més afectades per les cues han estat Sant Julià i a les avingudes Salou i Tarragona, ambdues localitats en sentit nord. Alguns carrers principals de la capital i d'Escaldes també han tingut fortes retencions, com l'avinguda de Santa Coloma i el carrer Prat de la Creu, el carrer de la Unió i l'avinguda Fiter i Rossell. La baixada d'esquiadors també està generant trànsit dens a l'entrada de la Massana i Canillo a partir de les 17 hores i al llarg del dia hi ha hagut cues d'entrada des d'Espanyade fins a quatre quilòmetres, així com retencions de tres quilòmetres a la C-14 cap a Andorra. El cos policial ha obert el doble carril a la duana al matí per facilitar el flux de vehicles. A mitja tarda han començat les primeres cues per la sortida de vehicles del país.

Mobilitat va començar a notar l'afluència de cotxes ahir a la tarda als principals eixos del país i per entrar des d'Espanya. Es preveu que les retencions s'allarguin durant tot el dia, seguint la previsió dels 112.000 vehicles que el Principat rebrà aquesta setmana.

Cues al centre de la Massana

Trànsit dens a l'avinguda Salou de pujada aquest matí

Retencions a la duana espanyola de visitants entrant a Andorra avui

tracking