activitats

El concurs d'aparadors de Nadal es converteix en la festa del comerç

Es donaran premis en set categories diferents, una d’elles per reconèixer la trajectòria d’un professional del país

La Cambra de Comerç.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs d'aparadorses convertiràen l'edició del 2024 en la festa del comerç, un acte que tindrà lloc el 18 de gener del 2024 i que servirà per valorar i enfortir el teixit comercial del país, alhora que es podran conèixerdiferentsiniciatives professionals i empresarials.

La Cambra va llançar fa25anys el primer concurs d'aparadors de Nadal, una iniciativa pionera impulsada amb l'objectiu de premiar i destacar l'esforç dels comerciants per embellir els seusestablimentsamb motiu de les festes nadalenques. Amb la voluntat d'adaptar-se a nous reptes de futur i aprofitant la celebració del seu 30è aniversari la Cambra ha decidit fer evolucionar el Concurs d'Aparadors de Nadal i crear "La festa del Comerç d'Andorra".

L'objectiu ésconsolidaraquesta iniciativa com a referent del sector i identificar, reconèixer i projectar els establiments, iniciatives empresarials i professionals del comerç que contribueixin a la millora de la competitivitat i projecció del comerç dins i fora del país.

L'esdeveniment serà un espai de trobada, referència inetworkingper als professionals del comerç, oferint oportunitats per al creixement i la col·laboració.

En aquest sentit, s'estableixen set categories de premis diferenciats que pretenenposar en valorel màxim de realitats i perfils diferenciats del món del comerç,incloent-hiempreses, negocis, comerços consolidats i nous emprenedors, així com professionals en actiu inactius i també, reconèixer iniciatives i professionals de diverses àrees, com les que realitzen els diferents comuns del país i les associacions de comerciants.

Entre les categories que es premiaran es troben: la millor botiga de l'any, el professional o persona de reconegut prestigi dins del món del comerç, el projecte o iniciativa empresarial comercial, el millor aparador de Nadal, la proposta més creativa i innovadora, la botiga sostenible i la millorgestióde les xarxes socials.

tracking