ANTONI MIRALLES, CANDIDAT DE PER SANT JULIÀ

“Hem de créixer amb el cap i no amb la butxaca”

El cap de llista de Per Sant Julià a la plaça de la Germandat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoni Miralles encapçala per primer cop una llista electoral sota el paraigua Per Sant Julià que aglutina el PS, Progressistes-SDP i independents.

Com contribuiran a solucionar el problema de l’habitatge?

És l’Estat i el Govern els que hi han de donar solucions i l’única manera d’afavorir-lo és oferir sòl comunal per fer vivendes i, fins que tinguem un volum suficient d’habitatge, atorgar ajuts.

On situaria el límit demogràfic de la parròquia?

En aquest moment no soc capaç de dir on és el límit, però hem de créixer amb el cap i no amb la butxaca. Tenim unes restriccions quant a serveis i recursos.

Naturland va en la bona direcció?

Ha fet un esforç de reduir la despesa, però de vegades la redueixes tant que perds atractiu. S’ha de buscar un equilibri, afegir coses que funcionin i sobretot fer més publicitat i senyalització.

Algun remei pe evitar que els turistes passin de llarg.

Sant Julià està oblidada pel Govern. És una ciutat de pas i hi ha moltes coses a fer. Tenim un comerç abandonat, un escenari turístic que ni senyalitzem. Hem de dir senyors som aquí, això és el que podem oferir-los, revitalitzar el comerç i fer pàrquings perquè el visitant es quedi i perquè usi el transport públic per anar a la resta de parròquies.

S’ha de potenciar el Centre de Congressos?

Tenim massa centres de congressos arreu del país i fer coses en tots és complicat, però és necessari per dinamitzar i com a punt de trobada del poble.

El comú ha de pressionar més el Govern per fer realitat el vial?

Hem tingut un comú que té similituds amb el Govern i no hem aconseguit res. És el moment de no ser tan amics i que defensem en el nostre cas un vial ja.

Comparteix el model de ciutat universitària?

S’ha d’aprofitar aquesta força perquè sigui no tan sols d’universitat, també de formació professional, d’arts i oficis, que Sant Julià sigui un centre d’aprenentatge.

Quin posicionament tenen respecte a l’abocador de la Rabassa?

Que cada parròquia tingui el seu abocador i gestioni la seva runa.

La seva llista afavoreix la victòria d’UL+DA?

Cadascú ha fet el seu camí, Desperta Laurèdia va pensar que sols en tindrien prou i nosaltres el que no podem fer tampoc és no defensar la nostra proposta.

Citi alguna proposta per la qual mereixi el vot.

L’aposta important és convertir Sant Julià en un atractiu turístic, que tinguem un comerç diferenciat i que la gent s’hi quedi.

PERSONA

Nom: Antoni Miralles Gascó.

Professió: comerciant jubilat.

Edat: 67 anys.

Experiència política: militant del PS.

Estat civil: casat.

Fills: dos.

tracking