Esquí

Obertura de pistes generalitzada

Desenes d'esquiadors han pogut gaudir de l'inici de la temporada a totes les estacions

Esquiadors gaudint avui de la primera jornada d'obertura de pistes a PalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada d'esquí ha començat aquest matí de manera generalitzada amb l'obertura de Pal Arinsal i els sectors de Soldeu el Tarter, Canillo i Grau Roig que s'han afegit a la posada en marxa dels dominis d'Arcalís i Pas de la Casa d'ahir. Desenes de visitants han pogut gaudir de les primeres baixades als camps de neu de tot el Principat que ofereixen bones condicions per esquiar en les pistes que han posat en funcionament gràcies a les precipitacions de la setmana passada i a la producció de neu de cultiu per la baixada de temperatures.

El conjunt de Grandvalira Resorts té disponibles pel pont 91 quilòmetres de pistes, la majoria dels remuntadors i serveis de restauració a totes les estacions.

Obertura del Funicamp

El Funicamp ha obert avui les portes per iniciar la temporada d'hivern. La posada en marxa s'acompanya del Funibus, el servei gratuït de transport i la disposició de places d'aparcament gratuïtes per a esquiadors. També s'ha obert l'oficina de Turisme del Funicamp, que estarà operativa de les 9 hores a les 17.30 hores. El Funicamp ofereix un servei des de diferents punts de la parròquia d'Encamp connectant-los directament amb els camps de neu de Grandvalira.

Les parades del Funibusestan marcades amb una senyalitzacióespecífica il’horari operatiu del servei és de les 8.30 hores fins a les 18 hores.La freqüència de pas és d’aproximadament 15 minutsi el bus estarà disponible durant tots els dies de la setmana fins a final de temporada, sempre que el Funicampestigui en funcionament.

Pel quefa al recorregut del Funibus, enguany es farà una prova pilot per reduir el temps d’espera dels usuaris. Durant la prova, deles8.30 hores finsa les 13.30 hores, el bus pujarà pel mig del poblefins a arribar al Funicampi baixarà per la carretera del Nou Vial per tornar al punt de sortida (Prada de Moles). De les 13.30 hores ales18 hores, es farà el recorregut invers, es pujarà per la carretera del Nou Vialfins al Funicampi es baixarà pel centre del poble.

El Funicamp obre avui les portes a la temporada d'hivern

tracking