Cossos especials

Antoni Rodríguez és nomenat director adjunt de la policia

L'inspector major estava al capdavant de la Unitat d'Investigació General i Tècnica

Antoni Rodríguez és nou director adjunt de la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar ahir el nomenament d'Antoni Rodríguez Garcia com a director adjunt de la policia, segons ha anunciat el cos de seguretat. Rodríguez té 55 anys és inspector major i completa els càrrecs de responsabilitat del cos que ocupa Bruno Lasne com a director i Miquel Àngel Barbolla, també com a director adjunt.

Antoni Rodríguez es va incorporar a la policia el 1992 i actualment estava al capdavant de la Unitat d'Investigació General i Tècnica, que és responsable dels grups d'investigació criminal general, d'anàlisi operativa i mitjans tècnics d'investigació, de delictes tecnològics i d'identitat judicial, segons detalla el cos de seguretat. El nou director adjunt va iniciar la trajectòria al servei d'ordre adscrit a la unitat de seguretat ciutadana i ha estat membre de l'Oficina Central Nacional d'Interpol Andorra, del Grup d'Anàlisi i Tractament de la Informació, Formació i Premsa, i des del 2003 ha assumit càrrecs de responsabilitat.

Rodríguez ha estat cap del grup de Formació i el d'Identitat Judicial i, posteriorment, el 2021 es va fer càrrec de la Unitat de Policia Administrativa i de Suport i la Unitat d'Investigació General i Tècnica, i l'inspector major el passat març.

tracking