Campanya

Astrié proposa ajudes per a l'emancipació dels joves

Els candidats a l'enganxada de cartells.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Demòcrates, SDP i independents proposa donar ajuts als joves que es vulguin emancipar per facilitar els costos i poder assumir pisos de lloguer. Concretament, es faria amb dotacions econòmiques per assumir l’import de la fiança que requereix un contracte de lloguer, segons concreta el grup a través d’un comunicat.

El candidat a la reelecció, David Astrié, manté que la qüestió de l’habitatge segueix sent una problemàtica a la qual s’ha de fer front. La candidatura té pendent la construcció d’un edifici d’habitatges a preu assequible al Cedre, a Santa Coloma, i es referma a voler encetar-ho durant la primera meitat del mandat. Es preveu un total de 35 a 40 pisos, amb un preu del lloguer que serà d’entre els vuit i els nou euros el metre quadrat i que es destinaran a ciutadans de la parròquia, prioritzant “famílies monoparentals, gent gran i col·lectius més vulnerables”, segons va assegurar Astrié.

El número 1 de la llista, davant la zona on es construiran els edificis, va anunciar d’altres mesures per afrontar la problemàtica de l’habitatge que tiraran endavant si són reelegits. Va recalcar que “ens posarem a disposició del Govern per cedir més terrenys si així ho considera escaient”, un cop s’hagi finalitzat el projecte del Cedre i el parc públic d’habitatge.

tracking