Campanya

Units per Ordino insisteix a frenar la inversió estrangera

La candidatura proposa més pisos de lloguer a preu assequible

Pere Mas, candidat número set de la llista.AGÈNCIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número set de la llista d’Units per Ordino, Pere Mas, va exposar dimarts al matí les iniciatives que planteja la seva candidatura per resoldre la qüestió de l’habitatge. “Som molt conscients que el problema de l’habitatge de lloguer és la gran preocupació de la població actual i això ens preocupa”, va assegurar.

Mas va insistir en la importància de frenar la inversió estrangera que, segons el candidat, va fer molt de mal. “L’especulació ha provocat que el nivell de vida dels residents d’Andorra no sigui comparatiu als nostres salaris”, va asseverar. “Suggereixo aturar-la amb una moratòria que duri més de tres mesos. Hem de donar temps al mercat perquè es relaxi”, va exposar el número set d’Units per Ordino, tot recordant que temps enrere a un estranger no se li permetia comprar més d’un habitatge a Andorra. “Tots els interlocutors ens hem d’asseure i posar-nos a treballar”.

Mas també va recordar que “hi ha famílies de la parròquia que han hagut de marxar d’Ordino a causa del fet que, pel seu nivell de vida i els seus salaris, no es poden permetre el preu de l’habitatge”, o que “hi ha jovent que no es pot emancipar”. Amb aquest escenari, Mas va exposar que la candidatura proposa alliberar terreny públic sense cost.

tracking