Amb Seny vol fer una revisió “exhaustiva” de la xarxa d'aigua

Amb Seny a la font d'Arinsal.AMB SENY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb Seny, la candidatura liderada per GuillemForné,aposta perquè es faci una revisió exhaustiva de l’estat actual de la xarxa de l’aigua potable. La llista encarregarà un estudi d’impacte del creixement parroquial i de les capacitats d’abastiment d’aigua potable.

El número vuit de la llista, Enric Garcia, va explicar davant de la font d’Arinsal que “el darrer estudi que tenim de la xarxa d’aigua de la Massanaésdel 2016, un informe que apuntava que el 2030 seria quan començaríem a tenir problemes de subministrament. Clarament, no s’han complert aquestes previsions i cal tornar a fer un altre estudi”.

Garcia va remarcar que “cal que s’imposin mesures de control sobre els consums, especialment en els moments en què la xarxaestàmés tensada”, i va afegir que “no pot ser que hi hagi privats que tinguin uns consums desmesurats mentre la resta dels veïns tenen restriccions”.

Amb Seny apunta la necessitat de fer un nou estudi d’impacte sobre la xarxa, que actualitzi el del 2016, quesegonsles problemàtiques que ja hi ha hagut a la parròquia ha quedat obsolet arran de l’increment urbanístic més recent.

tracking