Mobilitat

Retencions de sortida durant la Puríssima

Durant la jornada hi ha hagut cues a l'N-145 i la C-14

Cues ahir a la tarda a la frontera hispanoandorranaCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida del Principat per la frontera amb Espanya ha generat trànsit dens durant tot el dia de la Puríssima El servei de Mobilitat ha comunicat dos quilòmetres de sortida per la frontera amb el riu Runer a les 19 hores. Durant el matí el trànsit en aquesta zona s'ha alleugeratpocdesprésde les 15 hores, peròja a mitja tarda han tornat lesretencions.

Durant el dia d'avui Andorra ha tornat a viure una jornada de cues per entrar amb cues que s'han allargat durant tot el matí. Hi ha hagut fins a 8 quilòmetres a l'N-145 de pujada i 4 quilòmetres a l'N-260 a Montferrer en sentit nord; també s'han format cues a l'N-260 pel costat oest de fins a 3 quilòmetres i a la C-14 a Organyà de pujada al Principat, en aquests moments el trànsit ha quedatrestablert.

Pel que fa a la circulació dins del territori, s'ha generat trànsit dens al matí per entrar a la Massana i Canillo pels esquiadors i durant el migdia al centre de Sant Julià de pujada. A la capital i a Escaldes, la circulació ha estat més alleugerida que ahir amb afluència constant de vehicles, però poc densa.

tracking