DA proposa millorar les grades i refer el tartan de l'estadi comunal

De la mateixa manera volen refer la pista d'atletisme

Acte de DA d'Andorra la VellaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Demòcrates + Progressistes SDP + Independents es compromet a tirar endavant millores urgents a l'estadi comunal Joan Samarra si guanyen les eleccions del 17 de desembre. Així ho ha explicat la número 5 de la llista, Meritxell Crespo, que ha concretat que es "refaran les graderies i s'ampliaran" i pel que fa a la pista d'atletisme, també es "refarà" el tartan en les parts més malmeses. A més, on hi ha el pavelló de l'hoquei s'instal·laran vestidors.

"S'hi posarà mà molt ràpidament, tenint en compte que hi ha els Jocs dels Petits Estats a la vista", ha manifestat Crespo, que ha subratllat que la instal·lació és molt apreciada no només pels atletes sinó per "tota la gent de la parròquia" i es vol que durant aquesta cita esportiva torni a ser un dels punts emblemàtics. "Es farà tot el millor possible i al més aviat possible i ho embellirem de la manera més maca", ha concretat la número 5 de la llista. També ha remarcat que aquestes millores seran una reforma més "austera" que no pas la que s'havia plantejat en el mandat actual.

Pel que fa als vestidors al costat del pavelló d'hoquei, Crespo ha detallat que ubicant els vestidors al costat es guanya en comoditat, ja que d'aquesta manera ja no caldrà fer la "distància" actual que hi ha amb els vestidors que es troben a l'estadi. Per tant, serà "molt més fàcil".

Cal recordar que durant aquest mandat l'espai jove, el Rusc, s'ha traslladat a l'estadi comunal, un fet que la número 4 de la llista, Rosalina Areny, ha subratllat, ja que s'han "millorat les instal·lacions, que són molt més confortables, amples, lluminoses" i a més s'ha fet el trasllat pensant en la creació de "sinergies entre les activitats esportives i els joves", per tal de "promoure hàbits de vida saludables a través de les activitats i dels tallers que se'ls proposa". En matèria de joventut, Areny ha destacat que se seguirà la mateixa línia tot "ampliant" l'oferta a les seves necessitats. En aquest sentit, ha destacat les taules de treball "constant" per estar a l'escolta de les seves demandes i l'impuls que es vol donar a la seva "emancipació però no només a nivell de l'habitatge sinó a nivell laboral, amb l'emprenedoria". Areny també ha concretat que una de les demandes que ja han palesat els joves és poder tenir accés a les instal·lacions esportives a la nit i que aquest espai "d'oci es vol fomentar". Per tant, aquesta serà una de les idees que es comprometen a estudiar si guanyen les eleccions.

tracking