DA planteja refer i ampliar la graderia del Comunal

La candidatura proposa una reforma més “austera” de la prevista inicialment que també afectarà el tartan i el pavelló d’hoquei

Meritxell Crespo i Rosalina Areny ahir al Comunal.ANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates+Progressistes-SDP+independents es compromet a tirar endavant millores urgents a l’Estadi Comunal Joan Samarra si guanya les eleccions del 17 de desembre. Ho va explicar ahir la número 5 de la llista, Meritxell Crespo, que va concretar que es “refaran les graderies i s’ampliaran”, i que s’arranjarà el tartan de la pista d’atletisme a les parts més malmeses. Al pavelló de l’hoquei s’instal·laran vestidors.

“S’hi posarà mà molt ràpidament, tenint en compte que hi ha els Jocs dels Petits Estats a la vista”, va manifestar Crespo, que va subratllar que la instal·lació és molt apreciada no tan sols pels atletes, sinó per “tota la gent de la parròquia” i es vol que durant aquesta cita esportiva torni a ser un dels punts emblemàtics. “Es farà tot el millor possible i al més aviat possible i ho embellirem de la manera més maca”, va concretar la número 5 de la llista. També va remarcar que aquestes millores seran una reforma més “austera” que no pas la que s’havia plantejat en el mandat actual.

Durant aquest mandat l’espai jove, el Rusc, s’ha traslladat a l’Estadi Comunal, un fet que la número 4 de la llista, Rosalina Areny, va destacar, ja que s’han “millorat les instal·lacions, que són molt més confortables, amples, lluminoses” i, a més, s’ha fet el trasllat pensant en la creació de “sinergies entre les activitats esportives i els joves”. En matèria de joventut, Areny va indicar que se seguirà la mateixa línia, com ara amb les taules de treball “constant” per estar a l’escolta de les seves demandes i l’impuls que es vol donar a la seva “emancipació, però no tan sols en l’àmbit de l’habitatge, sinó en el laboral, amb l’emprenedoria”. Una de les idees que s’estudiarà si DA revalida la victòria és obrir les instal·lacions esportives a la nit.

tracking