DA vol reformar l'entrada del complex esportiu d'Encamp

Fernàndez ha anunciat que al Pas de la Casa hi hauria una gran inversió en matèria esportiva amb la renovació del gimnàs

El candidat a cònsol menor, Xavier Fernández.Agències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

UP+DA+Independents aposta per reformar la recepció del Centre Esportiu i Sociocultural d’Encamp i cobrir la graderia de Prada de Moles. Així ho va explicar el candidat a cònsol menor de la llista, Xavier Fernàndez, que ha dit que “amb la construcció del Parc de l’Ossa la part que hi ha de joventut quedarà buida. A banda que la zona de la recepció necessita una actuació per renovar-la. Hem de veure les necessitats esportives i redissenyar l’espai”. Pel que fa a Prada de Moles l’actual conseller comunal d’esports va manifestar que “tenim hiverns durs i sovint pluja a la tardor i la primavera, volem fer aquesta coberta per millorar l’estada de les persones que venen a veure futbol o rugbi”. Sobre el futur de les instal·lacions on ara hi ha el VPC només va comentar que “estem molt contents amb el rugbi”.

Fernàndez també va fer balanç del mandat i va dir que “podem dir amb la boca gran que hem posicionat Encamp i el Pas de la Casa com a destinació turística/esportiva”. El candidat va recordar que “la Travessa d’Encamp ha passat de 300 a 1.500 inscrits; l’Spartan l’hem baixat al centre de la vila i el Pas de la Casa és una referència en les activitats aquàtiques”. Precisament al Pas és on hi hauria la tercera gran inversió en matèria esportiva, amb la renovació del gimnàs. Fernàndez va fer aquestes declaracions ahir al matí, davant del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Per complementar la proposta esportiva UP+DA+Independents vol crear una gala bianual per reconèixer la tasca de tots els esportistes de la parròquia.

tracking