Enclar vol acabar "amb els barris de primera i segona"

La candidatura afirma que els veïns de la Margineda estan dolguts "per l'oblit" dels últims anys

Jordi Cabanes i Olalla Losada avui a la MarginedaEnclar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Enclar ha assegurat avui que treballarà per "acabar amb els barris de primera i de segona" d'Andorra la Vella i per això impulsarà un pla integral per a tota la parròquia que servirà per homogeneïtzar les voravies i el mobiliari urbà. El número 3 de la llista, Jordi Cabanes, ha afirmat des de la Margineda que els ha arribat el malestar dels veïns "per l'oblit" que han patit els últims vuit anys i ha manifestat que "DA no els va anomenar durant el debat, no els ha anomenat en el vídeo de campanya i estan dolguts", segons recull en un comunicat.

Cabanes ha assenyalat que a la Margineda hi ha escombraries sense tancat, parades d'autobús amb grafit, marquesines antigues i voravies descuidades. Enclar ha anunciat que solucionarà aquests problemes actuant en 20 quilòmetres de carrers per any i prioritzarà les zones en les quals no s'ha fet actuacions durant els últims dos mandats. I ha afegit que analitzarà amb els veïns, el servei de circulació i els centres educatius com resoldre el col·lapse que es produeix a la sortida de les escoles.

Enclar aposta per una xarxa per al relleu generacional de negocis

"Des d'Enclar volem vetllar per la cohesió social entre els nostres ciutadans”. Així ho ha afirmat la vuitena candidata de la llista Enclar d’Andorra la Vella, Susagna Mosquera, en el marc de la reunió de poble que Enclar ha fet a Santa Coloma a l’espai ‘Enclau’.

“Crearem una xarxa entre joves i no tan joves, pensant en aquelles persones amb petits negocis a nivell parroquial que es vulguin jubilar o que hagin de tancar la botiga pel motiu que sigui; volem que, des del comú, es puguin posar en contacte amb joves disposats a fer-se’n càrrec i, d’aquesta manera, incentivar el relleu generacional i aconseguir que aquestes petites empreses, botigues de barri, comerços modestos... no es perdin”, ha explicat Mosquera.

“Creiem que aquests negocis de barri són difícils de mantenir, però també representen un tret identitari molt important per les parròquies, i des d’Enclar intentarem preservar les merceries, les botigues de queviures, i qualsevol petit comerç i taller” ha afegit Mosquera, qui ha admès que “directament, encara no hem rebut notícia de ningú que tingui intenció de traspassar el seu negoci, però segurament trobarem molta gent interessada en fer aquest pas”. De la mateixa manera, Mosquera ha remarcat el fet que aquest tipus de trobades com la d’aquest dilluns ajuden a copsar l’interès que la gent pot tenir en les diverses propostes que se’ls va presentant i a captar idees de tothom.

Jordi Cabanes a l'acte d'Enclar d'avui

tracking