seguretat

Protecció civil ofereix xerrades d'autoprotecció a les llars de jubilats

La voluntat és repetir les sessions durant l'estiu per abordar qüestions com les altes temperatures o les onades de calor

Xerrada organitzada per protecció civilGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de protecció civil i gestió d'emergències, en col·laboració amb Afers Socials i amb els comuns,ha impulsatun nou projecte centrat en l'organització de xerrades a les llars dels jubilats del país sobre consells d'autoprotecció durant l'hivern. La primera sessió es va dur a terme a Ordino i avui s'ha fet a la Massana, amb una trentena de participants. Durant les pròximes setmanes es faran a la resta de parròquies.

Aquestainiciativas'emmarca en les accions de prevenció i sensibilització que impulsa Protecció Civil prop dels col·lectius més vulnerables amb l'objectiu de traslladar-los informació d'interès que els serveixi per augmentar la seva autoprotecció i gaudir de les activitats que es realitzen amb seguretat.

La voluntat de protecció civil és repetir les xerrades durant l'estiu per tal d'abordar, les qüestions com les altes temperatures o les onades de calor. D'aquesta manera, es combinaran amb sortides a l'entorn natural amb la gent gran, una accióinsitu queva començar al setembre d'enguany amb una prova pilot al ParcNaturalde la Vall deSorteny.

tracking