Sant Julià

UL prioritza la reforma del Centre Cultural i de Congressos

El programa electoral inclou mantenir els actes per tots els públics de la Festa Major

Candidatura UL avuiUL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents aposten per la cultura a laparròquia. Arran de l'incendi del Centre Cultural ha permès que la reforma posi al dia amb els últims avenços del que ha de ser el centre neuràlgic cultural de la parròquia. La número dos de la candidatura, MireiaCodinaexplica que "la corporació es va reinventar i no van deixar de fer res. A Sant Juliàcomcontinuar gaudint de cultura, els espectacles i vam apostar per alsjovestalents del país".

Un dels objectius de la candidatura és invertirperquèels ciutadans conegui i estimin la cultura. La intenció és donar suport als esdeveniments i festes tradicionals per unir generacions i fomentar el sentit d'identitat i pertinença. La candidatura assegura que donar suport als artistes i artesans locals és prioritari tenint present que generen riquesa i són una part important de l'economia.

ULté previst que la reforma del centre cultural i de congressos lauredià pugui esdevenir una realitat l'estiu del 2024. La número dos de la candidatura, Mireia Codina explica que "gràcies a l'estalvi hem pogut invertir en la modernització i millora d'instal·lacions. Volem tenir un espai modern i més preparat per les futures propostes que s'hi puguin desenvolupar. També es vol donar les einesnecessàriesals joves talents de la parròquia oferintformacióen la diversitat de les arts escèniques".

La Festa Major també s'inclou en el programa electoral amb la intenció de treballar per mantenir els actes per a tots els públics i que continuï sent un punt de trobada i acollida per tothom.

tracking