solidaritat

Andorran Banking dona 6.000 euros a Càritas

Els diners es destinaran al programa d'atenció primària de l'entitat

Amadeu Rocamora rep la donació a Càritas d'Esther Puigcercós, directora general d'Andorran BankingAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorran Banking ha fet per sisè any una aportació de 6.000 euros a Càritas per col·laborar en el programa d'atenció primària de l'entitat. El projecte cobreix necessitats d'alimentació, habitatge, salut, escolarització, transport o accés a subministraments per millorar les condicions de les famílies i les persones, indiquen en un comunicat.

El president de Càritas, Amadeu Rocamora, ha destacat en l'acte d'entrega de la donació que la contribució d'Andorran Banking "és molt important per al programa d'atenció primària" perquè permet ampliar l'acció i arribar a més persones. La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, ha manifestat que "estem compromesos a contribuir al benestar de la nostra comunitat, i la continuïtat d'aquesta col·laboració és una mostra del nostre compromís", recull el comunicat.

Les ajudes d'atenció primària s'atorguen amb el treball de valoració, seguiment i acompanyament dels treballadors socials de l'ONG i han servit per millorar la vida de persones que han patit empobriment per la reducció dels seus ingressos.

tracking