Escaldes

Consens fa una crida cap als joves perquè "s'involucrin en la vida política"

La candidatura crearà el Consell de joves parroquial

Acte de Consens d'avuiConsens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els candidats de Consens han expressat aquest matí, la seva preocupació davant la desafecció política dels joves. La candidata número 11, CarolinaLlorensha mostrat la seva preocupació davant del fet "que la gent jove no tingui la iniciativa d'anar a votar" iha puntualitzatque "són els joves de fins a25anys els que menysparticipaciótenen en la vida política". La candidata ha recordat que "l'abstenció té repercussions molt més greus de les que podem imaginar" i ha afegit que "estem deixant que els altresdecideixinper nosaltres".

La candidata més jove del partithavolgut posar l'exemple de les inquietuds rebudes per part d'alguns joves usuaris de l'Espai Jove que estan preocupats pel canvi d'ubicació de la instal·lació que planteja la candidatura adversària.Llorensha aprofitat per fer una crida als joves perquè s'involucrin en la vida política. Només així, afirmaLlorens, podem saber "què volen, valorar-ho conjuntament amb ells i intentar donar resposta a les seves preocupacions".

El candidat número 8, Marc González ha dit que es crearà el Consell de joves parroquials format per gent d'entre 12 a 16 anys. Un òrgan que, segons González, serviria per exposar i debatre les propostes del col·lectiu que, alhora, comptaria amb un pressupost comunal per executar les accions aprovades.

tracking