Escaldes

DA promet una major integració del Clot d'Emprivat al teixit urbà

González ha assegurat que es parlaria amb tots els propietaris per actuar a la zona

Alexandre González a les decalaracions d'avui de Demòcrates + Acció + SDP + IndependentsAgències

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

"Des de la nostra candidatura, proposem un pla especial pel Clot d'Emprivat, per tal de poder estudiar i redissenyar de nou tota la zona". Així ho ha afirmat el vuitè membre de la llista de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany, Alexandre González. "L'objectiu és poder reorientar les torres actuals i les construccions futures, ja que no volem que el 100% de la construcció pensada pel Clot d'Emprivat es dugui a terme amb verticalitat" ha afegit González.

Amb el terme 'verticalitat' el candidat fa referència a la reticència de la llista a l'hora d'edificar estructures de 20 o més pisos, argumentant que "volem que s'estableixin compensacions addicionals per poder dotar tota aquesta zona d'espais verds. I, per acabar, reitero que el que s'ha de fer (si de debò pretenem que el Clot d'Emprivat tingui una millor incorporació al teixit urbà de la parròquia) és treballar tota la zona, de manera conjunta i amb molta cura".

González ha assegurat que es parlaria amb tots els propietaris per actuar a la zona "com si fos una sola unitat. Dins d'aquesta unitat, en funció dels carrers i les zones verdes que es tinguin a disposició, el que farem serà determinar una alçada o una altra per cada edifici", combinant edificis de diverses dimensions. González insisteix en què s'ha de fer un pla estratègic per tal d'estudiar-ho tot en conjunt, "s'ha de mirar com es reorganitza perquè el Clot d'Emprivat s'integri millor a la parròquia d'Escaldes-Engordany. En comptes d'edificar illa per illa, pretenem estudiar tota la zona, i que una edificació d'una illa concreta no depengui només de la 'seva' illa, sinó que s'integri amb tot el que es trobi a la zona del Clot d'Emprivat".

tracking