Enclar busca fomentar el relleu generacional als negocis

Crearà una xarxa perquè les persones amb petits establiments que es vulguin jubilar puguin contactar amb joves disposats a fer-se’n càrrec

Reunió de poble d'Enclar a Santa Coloma.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

“Des d’Enclar volem vetllar per la cohesió social entre els nostres ciutadans.” Així ho va afirmar la vuitena candidata de la llista d’Enclar d’Andorra la Vella, Susagna Mosquera, en el marc de la reunió de poble que va fer a Santa Coloma a l’espai Enclau.

“Crearem una xarxa entre joves i no tan joves, pensant en aquelles persones amb petits negocis en l’àmbit parroquial que es vulguin jubilar o que hagin de tancar la botiga pel motiu que sigui; volem que, des del comú, es puguin posar en contacte amb joves disposats a fer-se’n càrrec i, d’aquesta manera, incentivar el relleu generacional i aconseguir que aquestes petites empreses, botigues de barri, comerços modestos... no es perdin”, va explicar Mosquera.

“Creiem que aquests negocis de barri són difícils de mantenir, però també representen un tret identitari molt important per a les parròquies, i des d’Enclar intentarem preservar les merceries, les botigues de queviures, i qualsevol petit comerç i taller”, va afegir Mosquera, que va admetre que “directament, encara no hem rebut notícia de ningú que tingui intenció de traspassar el seu negoci, però segurament trobarem molta gent interessada a fer aquest pas”. De la mateixa manera, Mosquera va remarcar el fet que aquest tipus de trobades ajuden a copsar l’interès que la gent pot tenir en les diverses propostes que se li van presentant i a captar idees de tothom.

A més, Enclar va assegurar ahir que treballarà per “acabar amb els barris de primera i de segona”, i per això impulsarà un pla integral per a tota la parròquia per homogeneïtzar les voravies i el mobiliari urbà.

tracking