Cultura

Salvador Sobral i Ana Tijoux a la temporada 2024 de l'Auditori Nacional

Les entrades ja estan disponibles i el preu varia dels 5 als 25 euros

Presentació temporada 2024 de l'auditori Nacional d'Andorra.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de l'Auditori Nacional del 2024 ha presentat avui en roda de premsa sis concerts d'artistes nacionals i internacionals que inclouen l'actuació del portugués Salvador Sobral i la xilena Ana Tijoux. Durant l'any vinent es continuarà amb l'obertura de la programació a altres disciplines artístiques, incloent-hi un cicle de dansa contemporània a l'espaiFoyerde l'Auditori.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell ha destacat que "l'objectiu és poder incloure Andorra al circuit d'artistes internacionals i acostar aquests al públic andorrà". Per la seva banda, el cap d'àrea d'Acció cultural, Joan-Marc Joval, ha definit la temporada com "eclèctica, variada i que atén els gustos de tota la població". Segons Joval, la política de preu per sota dels 30 euros prevists permet "acostar la cultura a tots els públics".

La temporada s'obrirà el 12 de gener amb l'actuació de Laura Andrés, que presentarà el seu nou àlbum, 'Venus'. El 3 de febrer actuarà a l'escenari de l'Auditori Nacional el grup andorrà Komanem, que interpretarà cançons del primer i segon àlbum de la banda. El dia 24 d'aquest mateix mes el cantant i músic portuguès Salvador Sobral, guanyador del Festival d'Eurovisió 2017.

El dia 7 de març la rapera xilena Ana Tijoux presentarà a l'Auditori Nacional el seu nou disc, 'Vida'. La seguiran els germans Ginestà, el 19 d'abril, que amb nou disc i nova gira. I els encarregats de cloure la temporada 2024 seran els Persèfone, que tornen als escenaris del Principat acompanyats de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra.

Pel que fa al cicle de dansa contemporània, que se celebrarà a l'Espai Foyer de l'Auditori, Xavi Pérez obre la programació amb l'obra 'Credere' el 29 de gener. El 23 de març hi actuaran Clémentine & Lisard, amb l'obra 'Scotoma', una producció catalanofrancesa. I clourà el cicle de dansa l'artista andorrana Emma Riba amb l'espectacle 'Això és casa meva (o de moment això és així)', a través del qual l'artista busca reflexionar sobre la identitat i pertinença a un espai autodenominat casa.

Les entrades es poden adquirir a partir de les 14 hores d'avui a www.cultura.ad, a www.agenda.ad i també a l'Illa Carlemany. El preu de les entrades de la temporada varien entre 5 i 25 euros, segons els espectacles, i disposa de preu reduït per a les persones amb Carnet Jove.

tracking