Reconeixement

S'obre el termini de presentació pels Premis Unicef

El formulari de les candidatures està disponible a la web de l'entitat

Premis Unicef 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè nacional d'Andorra per Unicef ha obert la convocatòria pel 6è Premi Unicef Andorra per estar concedit durant el segon trimestre del 2024. L'objectiu del guardó és donar reconeixement a la feina de les persones i entitats de manera voluntària i sovint anònima, que duen a terme a favor dels infants.

Els premis estan destinats a posar en relleu la labor cultural, social i humana feta per les persones, equips de treball i institucions en l'àmbit nacional i internacional, relacionada amb el benestar de la infància i que respongui als valors que promou Unicef.

Els guardons es poden concedir a projectes, iniciatives o actuacions que una persona institució, empresa, emprenedors socials o grup de persones hagi desenvolupat amb els objectius de conscienciar i mobilitzar la societat sobre la infància i els seus drets, generar canvis reals en la vida dels infants i aconseguir millores socials.

D'aquesta manera, s'obre el termini el dia 14 de desembre per presentar-se. El formulari de presentació de candidatures està disponible a la web www.unicef.ad. El termini de presentació de candidatures s'acaba el 19 de febrer de 2024. Tota la informació sobre la convocatòria del premi es pot trobar a les bases dels premis, també disponible a la web www.unicef.ad.

tracking