Sant Julià

Unió Laurediana embellirà l'avinguda Verge de Canòlich

La candidatura vol aprofitar els aparadors buits i crear un recorregut històric

Josep Majoral a les declaracions d'avui d'Unió LauredianaUL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista Josep Majoral d'Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents ha explicat avui que "participació ciutadana al final vol dirajudar alpolític a prendre decisions més encertades i ajustades al que la gent realment desitja. El que toca és escoltar la ciutadania mitjançant les eines que tenim i el compromís que agafem és continuar amb el projecte per embellir l'avinguda Verge deCanòlich".

La candidatura considera que la planificació urbana ha de comptar amb la col·laboració de les persones que viuen i treballen a Sant Julià de Lòria, del comú i dels experts en desenvolupament sostenible. La finalitat és garantir un equilibri entre el progrés necessari i la preservació del llegat local, salvaguardant els valors històrics i culturals de la parròquia.

Un dels projectes que té prevista la candidatura és l'embelliment dels carrers aprofitant els aparadors buits i creant un recorregut històric, com comenta el cap de llista "som conscients que cal un embelliment al conjunt de la parròquia, hi dedicarem esforços econòmics perquè esdevingui una realitat.Vinilarels aparadors generarà un projecte cultural al voltant de la parròquia i això haurà de permetre que el visitant passi per davant dels comerços i conegui el comerç local i de proximitat".

tracking