Maria del Mar Coma, ACO+DA+Independents

“Volem créixer prioritzant la qualitat de vida”

Maria del Mar Coma a la placeta del Pajó.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria del Mar Coma, que va anar de número 7 a les anteriors eleccions i va ser recentment consellera de Finances, és la cara visible d’una coalició que compta amb Demòcrates, ACO, SDP i independents.

Com contribuiran a solucionar el problema de l’habitatge?

Govern ha adquirit dos edificis, que ens donaran 38 vivendes i posarem sòl a disposició per promoure iniciatives publicoprivades.

On situa el límit demogràfic de la parròquia?

En funció dels estudis de càrrega i de les necessitats que tinguem, buscarem un creixement que prioritzi la qualitat de vida.

El pla d’urbanisme és l’adequat per a la parròquia?

És una base de treball. Ara s’ha d’exposar el pla a tota la ciutadania, i en funció dels neguits, les necessitats i les preocupacions s’adaptarà el pla.

Ordino està perdent la seva essència?

Sí, degut als plans d’urbanisme anteriors es va crear una mica de desgavell i s’han acabat construint zones amplíssimes que no volíem que es construissin d’aquesta manera.

Per què és important Grifols a la parròquia?

Grifols no és un tema que estigui sobre la taula. El que s’ha de fer és definir el projecte i després es consensuarà amb la parròquia i, si no ofereix totes les garanties, no es farà.

La crisi del geriàtric els passarà factura?

Penso que no, és un tema amb el qual nosaltres en tot moment vam estar d’acord. No estàvem d’acord amb les formes com es va fer.

Govern posarà els diners per a l’ampliació del centre de tecnificació?

Crec que sí que es farà una ampliació, però cal mirar realment com s’ha de fer, i ara mateix hi ha problemàtiques més importants, com l’habitatge.

Què li sembla l’oposició?

Cauen pel seu propi pes, s’ha ajuntat l’extrema dreta amb l’esquerra, és una cosa que no s’acaba d’entendre. S’han ajuntat sense projecte.

S’ha d’ampliar l’espai protegit de Sorteny?

Penso que podem protegir zones potser fora del parc de Sorteny, potser per la zona del Casamanya.

Quina proposta destacaria del seu programa?

L’important és tindre voreres amb suficient lloc per passar, poder treure la neu o tindre les papereres necessàries i que estiguem orgullosos de la parròquia.

EN PERSONA

Nom: Maria del Mar Coma Padilla.

Professió: empleada de banca.

Edat: 49 anys.

Experiència política: consellera de Finances.

Estat civil: casada.

Fills: un, el Manel.

tracking