Educació

Convocatòria per a optar a una beca del Collège d'Europe

Els interessats poden presentar la sol·licitud fins el proper 18 de gener

L'edifici del Collège d'Europe a Brussel·les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui, a proposta del titular de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, l’obertura de la convocatòria per accedir a la beca Collège d’Europe per al curs 2024-2025.La beca està destinada a nacionals andorrans que volen cursar una formació oficial de nivell màster en dret, economia, política o relacions internacionals al campus de Bruges (Bèlgica) o d’estudis europeus interdisciplinaris al campus de Natolin (Polònia).

Les persones interessades han d’enviar la sol·licitud en línia a través de la web www.coleurope.eu i enviar-ne una còpia al correu electrònic ensenyament_superior@govern.ad. S'ha d'adjuntar també una carta de motivació per explicar el motiu per a optar a la beca. El termini per presentar la sol·licitud comença l’endemà de la publicació de l’edicte d’obertura de la convocatòria al BOPA i finalitza el 18 de gener del 2024.

El Collège d’Europe farà una primera tria dels candidats aptes i no aptes, i en cas que hi hagi més d’un candidat apte, el Ministeri resoldrà a qui s'acorda la beca. Es farà en funció del nivell de la titulació, perfil acadèmic, experiència en l’àmbit de la titulació i interès per a Andorra.

tracking