Sant Julià

Desperta Laurèdia vol prioritzar al vianant

Cerni Cairat ha remarcat la necessitat de millorar l'entorn urbà

Cerni Cairat en les declaracions d'avuiDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cerni Cairat, candidat a cònsol per Desperta Laurèdia, ha insistit aquest matí en la necessitat de millorar l'entorn urbà per afavorir diversos aspectes de la parròquia "si es passeja millor, i hi ha més serveis com aparcaments, això ajudarà a tenir més activitat econòmica".

Al mateix temps ha destacat la necessitat de la planificació dels projectes a llarg termini "Una planificació ordenada del casc urbà, a futur i progressivament l'Av. Verge de Canòlich ha de ser cada cop més peatonal i al mateix temps dotar d'espais d'aparcament a la zona del Prat Gran. Pensem que el replantejament ha de ser general i pràctic, no n'hi ha prou amb embellir el carrer i posar jardineres, ha de ser funcional també. Son plantejaments que no es poden fer a curt termini".

Alhora, Cairat recorda que hi haurà vehicles que necessiten circular-hi i l'important és canviar la prioritat. "Ha de ser compatible amb un cert trànsit de vehicles, per les empreses de transport i els aparcaments dels veïns, volem canviar la prioritat".

tracking