cultura

La temporada de l'Auditori Nacional inclourà sis concerts

El cicle barrejarà disciplines i oferirà obres de dansa contemporània a partir del 29 de gener

El cantant i músic portuguès Salvador Sobral.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de l’Auditori Nacional del 2024, presentada ahir, inclourà sis concerts d’artistes nacionals i internacionals. A més, se seguirà amb la iniciativa d’obrir la programació a altres disciplines artístiques, incloent-hi un cicle de dansa contemporània a l’espai Foyer de l’Auditori.

La temporada s’obrirà el 12 de gener amb l’actuació de la pianista i compositora contemporània catalana Laura Andrés, que presentarà el seu nou àlbum, Venus. El 3 de febrer actuarà a l’escenari de l’Auditori Nacional el grup andorrà Komanem, que interpretarà cançons del seu primer i segon àlbum. El dia 24 del mateix mes el cantant i músic portuguès Salvador Sobral, guanyador del Festival d’Eurovisió 2017, trepitjarà per primera vegada el país i l’escenari de l’Auditori Nacional. La programació seguirà el 7 de març amb la rapera xilena Ana Tijoux, que presentarà el seu nou disc, Vida. La seguiran els germans Ginestà, el 19 d’abril, que tocaran per primer cop a Ordino. Els encarregats de cloure la temporada seran Persèfone, que tornaran acompanyats de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Pel que fa al cicle de dansa contemporània, Xavi Pérez obrirà la programació amb l’obra Credere el 29 de gener, un espectacle multidisciplinari produït per l’Escena Nacional d’Andorra i l’ERA Arts Escèniques.

tracking