Preocupació pel jovent d'Encamp per falta d'activitats

La reunió de poble de la candidatura d’Avancem constata que s’han de promoure més iniciatives per a les persones d’aquesta franja d’edat

La reunió de poble d'Avancem.Avancem

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

La reunió de poble de la candidatura Avancem d’Encamp va constatar que hi ha preocupació pel jovent i que es volen solucionar les mancances que té. La membre de la formació Maria Teresa Recasens va dir, durant la sessió d’ahir, que l’oci nocturn a Encamp ha perdut molt respecte a fa uns vint anys i que s’hauria de trobar un espai de comunicació entre les persones d’aquesta franja d’edat. La sensació del partit és que està quedant una ciutat “fantasma” perquè no hi ha ambient i això es vol capgirar. Davant una quarantena d’assistents, alguns de joves, des d’Avancem hi ha la voluntat de fomentar, buscar i dur a terme activitats tant de dia com de nit per involucrar el jovent. De fet, un dels assistents va proposar de trobar un punt cèntric perquè consideren que no es fan celebracions nocturnes.

D’altra banda, l’agrupació també va comentar la intenció de posar més control a les activitats nocturnes que tenen lloc al Pas de la Casa, molt pensades per al turisme, i també es comprometen a netejar les vies públiques perquè els veïns i veïnes no se les trobin deteriorades i plenes de deixalles a primera hora del matí. La seguretat viària també va ser un tema molt tractat. L’equip que es presenta a les eleccions pensa que els passos de vianants no estan ben senyalitzats, ja que no estan ben pintats, i opina que haurien d’estar il·luminats. A més, van ressaltar que a l’avinguda Joan Martí hi ha un punt negre que ocasiona perills als passejants. Segons van explicar, hi ha unes caixes de contenidors massa altes que generen mala visibilitat entre els conductors i en alguna ocasió s’haurien pogut produir atropellaments. Per això van insistir que això s’havia de millorar. Alhora, van expressar el seu malestar amb els espais verds al nucli urbà. Un ciutadà ho va esmentar i la candidata, Marta Pujol, li va donar la raó afirmant que “en falten”.

tracking