treball

El programa 'Activa't' ajuda tres joves a aconseguir feina

En total 10 joves d'entre 16 i 25 anys han participat en la iniciativa

Lliurament certificats del programa Activa't.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministraConxitaMarsolha lliurat aquest matí els certificats als participantsalprograma 'Activa't'. La iniciativa té la finalitat de reduir i prevenir la desocupació entre els joves i alhoraorientar-losi formar-los en la recerca de feina i introduir-los al món laboral.

'Activa't'és organitzatpel Servei d'Ocupació d'Andorra i es dirigeix preferentment a joves de 16 a 25 anys sense experiència laboral prèvia. El programa consta de tres fases. La primera aconsisteixen accions d'orientació i seguiment individuals, la segona se centra en un programa de 16 hores de formació on es capacita als joves en competències transversals i informació rellevant sobre el mercat de treball, i a la darrera fase, cada jove realitza una experiència ocupacional d'una setmana en empreses.

Les companyiessónseleccionades pel Servei d'Ocupació segons el lloc de treball cap alquales vol orientar el jove. L'edició d'aquest any ha comptat amb la participació de 8 joves, tresdels qualshan estat contractats per les empreses on han fet l'estada i amb la col·laboració de 8 empreses de sectors diversos per oferir experiències ocupacionals.

tracking