Enclar publicitarà l'agenda dels cònsols si guanya

Defensa que la ciutadania podrà veure a què dediquen “el temps”

Els candidats ahir a la porta del comú.ENCLAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enclar va defensar ahir que la transparència serà una de les seves prioritats i una de les mesures que implantarà si obté la victòria diumenge vinent serà publicitar l’agenda dels cònsols i els consellers. D’aquesta manera, “la ciutadania podrà veure a què estem dedicant el temps i en què estem lluitant per donar resposta a les seves necessitats”, va explicar la número 5 de la candidatura, Maria Nazzano.

Nazzaro va afegir que un altre dels objectius de l’agenda oberta és que “el ciutadà pugui tenir la llibertat de poder demanar visita amb els diferents departaments per traslladar-los neguits, preocupacions, situacions, opinions o fer-nos arribar realitats que desconeixem”.

Una altra de les propostes dels candidats de la coalició de Concòrdia, PS i Somveïns és habilitar una plataforma que permetrà a la població consultar tots els processos i projectes, veure en quin punt estan, quines dificultats s’han trobat en el seu desenvolupament i de quina forma l’equip de govern dona resposta a les diferents dificultats amb què es troba a l’hora d’aplicar les polítiques.

Enclar també crearà el conseller de barri, “una figura que cal impulsar i fer que la gent senti molt propera”. I, finalment, i quant a la gestió del personal, van assegurar que una de les primeres accions que duran a terme serà un estudi de clima laboral.

tracking