Espot lamenta el protagonisme de Grifols en la campanya a Ordino

Coma defensa que la coalició ACO+DA posa al centre les necessitats de tothom

Espot a la reunió de poble a Ordino.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grifols avança a poc a poc i amb bona lletra. Així ho va assegurar el cap de Govern, Xavier Espot, durant la seva intervenció a la reunió de poble de la candidatura d’ACO+Demòcrates+independents+SDP a Ordino, que va tenir lloc ahir a l’ACCO. “Estigueu absolutament tranquils des d’aquest punt de vista”, va insistir Espot.

La reunió de la coalició demòcrata, de fet, es va iniciar amb la intervenció del cap de Govern, qui va centrar el seu discurs en el projecte del laboratori de Grifols i va assenyalar que “és injust que alguns vulguin fer centrar la campanya únicament al voltant d’aquesta qüestió”. Tot i això, es va referir al projecte i va assegurar que “només es farà si tenim totes les garanties independentment de qui governi”. En aquest sentit, Espot va insistir que el centre de recerca –que, segons ell, tindrà el menor impacte possible, però que és atractiu pel fet que la parròquia pugui generar la seva pròpia activitat econòmica– només tirarà endavant si “les ciutadanes i els ciutadans volen que es faci”.

Durant l’acte de campanya, també va prendre la paraula la cap de llista de la candidatura, Maria del Mar Coma, que va insistir en el fet que aquesta coalició es proposa, en primer lloc, posar al centre les necessitats de tothom convertint el comú en una entitat eficient, participativa i propera al ciutadà. “L’endeutament havia estat un problema greu. Amb ACO hem aconseguit rebaixar-lo i salvar Ordino Arcalís”, va recordar.

tracking