esquí

Les estacions acumulen de 15 a 45 centímetres de neu nova

Gràcies a les nevades hi haurà 82 quilòmetres esquiables

Estació Ordino ArcalísGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Grandvalira ampliaran a partir de dissabte els quilòmetres disponibles. Les nevades d'ahir i d'aquest matí han deixat gruixos d'entre 15 i 45 centímetres de neu nova a les diferents parts dels dominispermetenconnectar tots els sectors de les estacions a partir d'aquest dissabte. Grandvalira tindrà una connexió esquiable entre tots els sectors des del Pas de la Casa fins a Canillo, passant per Grau Roig, Encamp, Soldeu i El Tarter. Es preveu oferir una estació esquiable de 82 quilòmetres connectats i passarà també a tenir un total de 43 instal·lacionsoperatives.

Pal Arinsal estrenarà aquest dissabte el nou telecadiradesembragablede sis places Port Negre a Arinsal, la principal novetat de la temporada. El telecadira s'agafa davant del restaurant El Niu, té una capacitat de transport d'unes 2.400 persones per hora, compta amb 57 vehicles i arriba fins a 2.493 metres d'altitud. D'altra banda, Pal Arinsal passarà a tenir un total del 70% de les pistes obertes iel80% dels remuntadors operatius, entre els quals hi haurà el telefèric que connecta els dos sectors.

Ordino Arcalís, que va estrenar la temporada el passat 24 de novembre, ampliarà l'àrea esquiable fins al 85% de les pistes obertes i el 70% dels remuntadors operatius, aquest dissabte.

tracking