Dolsa diu que DA vol un nou pla urbanístic

Units per Ordino proposa sessions monogràfiques de 5 o 6 hores per millorar el pla aprovat

Enric Dolsa durant la seva intervenció.A. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reunió de poble d’Units per Ordino va ser el colofó de la campanya del partit d’Enric Dolsa, on va repassar totes les propostes de cara les eleccions.

Durant la reunió, Dolsa va apuntar que la seva oposició s’està desentenent del nou pla d’urbanisme i que “sembla que l’hagi fet l’Àngel Cortès a casa seva amb nocturnitat i traïdoria i que la resta del comú no en sabés res”, ja que, segons va remarcar Dolsa, la candidatura de Maria del Mar Coma seria conscient que “el pla no ha sortit rodó” i, en conseqüència, ara anirien “per les cases” prometent solucionar els errors amb al·legacions. Fins i tot, va seguir Dolsa, des de la candidatura de DA haurien afirmat que demanarien una moratòria d’un any més per l’anterior pla per “ventilar-se” el nou i fer-ne un altre des de zero. Des d’Units per Ordino, la manera que van proposar per tractar el nou pla d’urbanisme va ser proposar sessions monogràfiques a partir del 7 de gener de “cinc o sis hores” per veure els punts dèbils de la proposta i com es podria millorar. D’altra banda, el candidat d’Units per Ordino va aprofitar la seva intervenció per defensar-se un cop més de les acusacions de Coma sobre el passat d’Arcalís i el presumpte interès econòmic que l’excònsol hauria pogut tindre quan es va firmar el contracte amb Crèdit Andorrà. Una vegada més, Dolsa va referir-se a aquell contracte com a “molt bo” i va afirmar que el deute actual de la parròquia és per culpa de la seva rival política.

També es va repetir la idea que Units per Ordino és l’única barrera que separa la parròquia del laboratori P3. Sobre això, Dolsa va referir-se a la consulta popular que, tot i no ser vinculant, l’aspirant a cònsol creu que seria suficient per dissuadir el Govern i la farmacèutica de continuar amb el projecte. Pel que fa a les propostes que es van repassar a la reunió, va destacar la bonificació del 50% de l’impost de rendiments arrendataris als propietaris que lloguin habitatges a un preu màxim de 10 euros per metre quadrat.

Per acabar, Dolsa va demanar el vot als assistents i va recordar que “la força del poble la representem nosaltres, no ells”.

tracking