un edifici en desús

Enclar planteja fer un estudi de viabilitat sobre els Pouets

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Primer “veure quant costaria” desmuntar l’estructura dels Pouets i fer un pla de viabilitat tot analitzant diferents propostes de què s’hi podria encabir, fent participar la ciutadania. Aquesta és la proposta que posa sobre la taula Enclar per donar una utilitat als Pouets, una estructura comunal que fa anys que està buida. D’aquesta manera, el cap de llista, Sergi González, va manifestar ahir que cal saber els costos i un cop es tinguin clars definir “dos o tres projectes, explicar-los molt ben explicats, quant costa, quant temps tardaria i el resultat, què suposaria pel bé de la comunitat”, i llavors que la ciutadania hi pogués dir la seva.

Per a González, el “quid de la qüestió” és saber “per què ningú” no ha fet el pas al llarg d’aquests anys de fer aquesta anàlisi i mirar de fer alguna cosa en aquest edifici propietat del comú. En aquest sentit, va recordar que hi ha instal·lacions i equipaments a la parròquia “buits o deixats una miqueta oblidats” als quals caldria donar una utilitat. Així, no tan sols els Pouets, sinó també el Ribaló o l’antic forn.

Sobre què podria fer-se en aquest espai, i qüestionat sobre la possibilitat que s’hi faci habitatge, González va destacar que s’ha de pensar a “dignificar” l’habitatge i no tirar endavant solucions provisionals. El que sembla descartat, però, és fer-hi un aparcament perquè cal “ser sensat i pensar-ho bé”, ja que cal tenir en compte que diferents vegades s’ha volgut fer un pàrquing i la possibilitat no ha reeixit. Així, va concloure que cal analitzar-ho bé i tenir clar que és “una inversió per a l’ús dels ciutadans”.

tracking