CAMPANYA DE PREVENCIÓ

Salut demana a la ciutadania que es vacuni de cara a l'hivern

Fins ara s’han protegit 6.606 persones de la grip i 2.250 de la covid

Campanya de vacunació d'aquest hivern.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de vacunació contra la grip i la covid-19 encara la seva recta final amb 6.606 persones vacunades contra la grip i 2.250 contra la covid. En un principi, Govern va adquirir 9.000 vaccins contra la grip i 6.000 contra el coronavirus. Per tant, quan falten dues setmanes per al final de la campanya de vacunació, que s’acaba el 28 de desembre, sembla que no s’arribaran a exhaurir les existències que va preveure l’executiu.

Tanmateix, Rosa Vidal, cap de l’àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància de la Salut, va valorar positivament el nombre de vacunats i va fer una crida a la gent que encara no ho hagi fet, sobretot als col·lectius més vulnerables, que componen les persones majors de 60 anys o amb riscs greus per a la salut. Ho va fer recordant que “no es pot deixar la vacunació per a última hora, ja que molts cops ens n’oblidem”.

A més, Vidal va remarcar que, tot i que més baix que a l’inici de la campanya, el flux de gent que va als centres de salut a vacunar-se continua sent constant.

Per acabar, Vidal va recordar que la ciutadania encara pot demanar hora per immunitzar-se contra les dues malalties i avançar-se així a l’onada forta de contagis, que s’espera que arribi els pròxims mesos.

tracking