Amb Seny reivindica els beneficis dels “experiments”

La candidatura de la Massana recorda en l’acte final de campanya les paraules del cap de Govern de dijous contra la nova formació

La reunió de poble es va fer a les Fontetes.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura Amb Seny de la parròquia de la Massana, encapçalada per Guillem Forné i Laura Bragança, va celebrar ahir l’acte de cloenda de campanya al teatre de les Fontetes. Forné va agrair el suport rebut per la ciutadania durant aquestes dues setmanes de feina intensa. “Tanquem aquests dies amb la consciència molt tranquil·la, molt satisfets d’haver fet una campanya constructiva. Hem copsat un ambient al poble que ens és molt favorable, perquè compartim molts dels neguits que ens han anat arribant; a la Massana hi ha moltes inquietuds i moltes ganes de tornar a participar, de tornar a estar al peu del canó, de prendre mesures valentes i transversals”, va declarar Forné.

L’equip d’Amb Seny es va reunir amb famílies, associacions i comerciants per tal de transmetre el seu missatge i rebre peticions de la ciutadania, intercanvi que Forné va valorar afirmant que “el feedback ha estat molt bo”. Va afegir ser optimista envers les perspectives de demà, fent incís en la varietat de perfils que reuneix la candidatura “amb la voluntat d’acollir una sèrie de sensibilitats que actualment no estan representades al comú. Penso que a la gent li ha agradat aquesta alternativa; la nostra prioritat era que la Massana no es quedés tan sols amb una opció, tal com va passar el 2019. El poble decidirà, però nosaltres encarem el diumenge amb tota la il·lusió del món”.

L’acte de fi de campanya va estar centrat, sobretot, en la importància de cridar la gent a les urnes i Amb Seny va mostrar la seva preocupació pel creixent abstencionisme.

L’acte de cloenda d’Amb Seny va acabar amb una ronda de preguntes participativa entre els assistents al míting, i els membres de la candidatura van voler fer referència a les al·lusions del cap de Govern, Xavier Espot, en què s’equiparava la llista d’Amb Seny amb un experiment; Laura Bragança, aspirant a cònsol menor de la parròquia de la Massana, va evidenciar que “les grans coses sempre s’han aconseguit a través dels experiments”, mentre que el número 6, Josep Fusté, va esmenar la citació dient que “no som un experiment; som gent experimentada”.

tracking