Gili recorda que no ha vingut a “conquerir res”, sinó a “treballar”

La candidatura de Consens, a Caldea.V. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Consens va tancarahiral migdia la campanya de les eleccions comunals amb un esmorzar (hi havia pastes dolces i, per beure, cafè, te i sucs de fruites) a la sala Aquarius de Caldea, en què van participar tots els membres de la candidatura. Rosa Gili, número 1 de la llista, va fer un bon balanç de la campanya i va tornar a destacar les diferències que l’allunyen de la proposta demòcrata, encapçalada per la cap de Cultura del comú, Anna García. “Nosaltres, a diferència d’ells, no hem vingut a conquerir res. Nosaltres, des que vam arribar, hem vingut a treballar per a tothom”, va afirmar Gili en declaracions als mitjans.

La candidata de Consens va tornar a fer èmfasi en una idea que ha estat central en la seva campanya: la llista que encapçala té un model de ciutat “contraposat” al que defensa Demòcrates. “Des que vam arribar hem treballat per a tothom”, va afirmar.

Gili afronta el dia de les eleccions esperançada d’haver convençut els ciutadans de la parròquia perquè li facin confiança. La líder de Consens afronta els comicis sabent, això sí, que no es pot donar mai res per guanyat, tot i que els retorns que ha tingut aquests dies han estat positius.

L’aspirant a la reelecció va admetre que el mandat que està a punt d’acabar no ha estat fàcil. El fet de ser “l’excepció” en un mapa polític dominat per DA els ha sotmès a un qüestionament més gran. “Tot i això, hem treballat i hem demostrat que podíem tirar endavant els projectes”, va concloure.

tracking