SALUT

Susanna Vela pregunta per la implantació de la història clínica compartida

Susanna Vela.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, va entrar una bateria de preguntes sobre la història clínica compartida i el seu grau d’implementació en els centres de diagnòstic de la imatge i els d’anàlisi, perquè el Govern respongui de manera escrita. La consellera va preguntar sobre quines mesures preveu el ministeri de Salut per introduir-les en els centres de diagnòstic de la imatge i els d’anàlisi que encara no ho hagin fet.

Vela va demanar al Govern sobre el grau d’implantació de la història clínica compatida en aquests centres i, en el cas que encara manquin centres de diagnòstic de la imatge i d’anàlisi per incorporar al sistema, quines mesures preveu aplicar el ministeri de Salut. A més, la membre del PS també es va interessar pels recursos de suport i de formació oferts fins ara i quins es preveuen brindar en el futur.

La consellera general va formular aquestes qüestions per tal de fer seguiment de l’evolució de la introducció de la història clínica compartida, ja que l’executiu va manifestar durant la legislatura passada, arran d’una altra pregunta escrita de Vela, que la implantació havia patit diversos problemes.

tracking