Espot atribueix els resultats electorals a la concentració de llistes

El cap de Govern s'ha mostrat obert a treballar amb les parròquies perdudes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha atribuït els resultats electorals obtinguts a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany a la falta de propostes electorals que van fer que tot el vot socialdemòcrata es concentrés en una sola llista. Sobre la capital, Espot ha negat que la gestió deConxitaMarsoltingués res a veure amb els resultatsassolitsi ha afegit que "la majoria de gent valoraria positivament la gestió dels últims anys".

A Escaldes, Espot ha considerat "bo" el resultat tenint en compte que des d'un principi sabien que seria difícil poder superar la proposta de Rosa Gili, però ha apuntat que "amb 3 o 4 llistes, podríem haver guanyat".

A Sant Julià, el líder de Demòcrates no ha sabut fer un diagnòstic clar dels resultats pel fet de no conèixer del tot les particularitats internes de la parròquia, però ha remarcat que DespertaLaurèdiaha sabut aprofitar el seu projecte i que era una proposta que als ciutadans els agradava molt.

Sobre el resultat general, Espot ha admès que "no és bo, però tampoc és un desastre", ja que Demòcrates va obtenir 900 vots més que la resta de formacions i ha assegurat que continuaran oberts a impulsar els projectes que ja estan en marxa i a emprendre'n de nous amb les parròquies que no es troben sota el mandat deDA.

tracking