Cossos especials

Protecció Civil ha realitzat 18 intervencions aquest any

El departament ha desplegat 55 dispositius d'efectius el 2023

Presentació del balanç d'activitats i actuacions de l'any 2023SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències haactivat un total de 18 intervencions al llarg d'aquest any, la major part d’elles relacionades amb riscos naturals o avisos meteorològics.El balanç d’activitats i actuacions de l’any 2023 indica que el departament ha coordinat un total de 55 dispositius preventius de seguretat, entre ells, per la Copa del món UCI de BTT que va reunir més de 60.000 assistents. Segons indica Protecció Civil en un comunicat,2.549 alumnes d’entre 10 i 16 anys han participat des del 2016 en algun taller de primers auxilis, nivologia, plans d’emergència o riscos naturals, entre altres.

El director del departament, Cristian Pons, ha destacat la organització efectuadaamb les autoritats franceses per revisar els procediments associats a situacions d’emergència, especialment vinculades a fenòmens meteorològics desfavorables durant els mesos d’hivern. També ha destacat les campanyesde sensibilització per la seguretat a la muntanya i per ala prevenció d’incendis forestals.

El departament té previst per a l'any vinent encetar el cos de voluntaris de Protecció Civil, una nova àrea de treball per reforçar el suport en els diversos esdeveniments i activitats que es facin al país.

tracking