Detinguda una dona per intentar introduir 12 grams de cocaïna rosa

Porten a la comissaria un jove de 19 anys per injuriar i amenaçar la policia

La detenció es va produir a la duana del riu Runer.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut un total de setze persones durant el transcurs d’aquesta setmana per delictes contra la salut pública, la funció pública, contra la seguretat en el tràfic jurídic, la integritat física i moral, el patrimoni, l’honor, la llibertat i la seguretat col·lectiva.

La policia va arrestar dimecres passat a les quatre de la tarda una dona de 23 anys que volia entrar al país amb 12 grams de cocaïna rosa. Segons va informar ahir el cos en un comunicat, els fets van ocórrer a la frontera hispanoandorrana, quan la dona accedia al Principat a l’interior d’un cotxe. D’altra banda, dues dones i dos homes també van ser detinguts la matinada del dilluns a l’interior d’un local d’oci nocturn per consum i possessió d’1,5 grams de cocaïna. Tots ells tenien entre 22 i 43 anys.

La policia també va informar de la detenció de set persones aquesta setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Una dona i dos homes, d’entre 18 i 36 anys, van ser enxampats amb taxes d’alcoholèmia d’entre 1,02 i 2,19. Tres homes, d’entre 29 i 36 anys, van donar positiu en el control de tòxics salival. Un altre home, de 26 anys, va ser controlat amb una taxa de 2,02 i per donar positiu en el control de tòxics salival. També es va detenir dilluns passat un home de 49 anys per conduir amb el permís suspès com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública.

DESTROSSES EN UN PARC

D’altra banda, el cos policial va ser requerit la matinada de divendres per l’avís d’un grup de joves que estarien fent destrosses al mobiliari d’un parc infantil. Un d’ells, de 19 anys, va acabar arrestat per injuriar i amenaçar els agents i propinar una empenta a un policia quan li van demanar la identificació. També va intentar agredir un altre agent. Segons va informar el cos, el jove està acusat d’un delicte contra el patrimoni, la funció pública, la integritat física i moral, la llibertat i l’honor.

El balanç de detencions de la policia també assenyala que una dona de 31 anys va ser detinguda dimecres passat a Escaldes-Engordany per presentar un document “inautèntic” al servei d’Immigració en relació amb l’activitat laboral al seu país d’origen. La interessada sol·licitava el permís de residència i treball i està acusada com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

ARRESTAT PER AGREDIR LA PARELLA

La policia va informar ahir de la detenció dimecres d’un home de 55 anys acusat de violència en l’àmbit domèstic. L’avís es va donar quan la dona va acudir al servei hospitalari per diverses lesions i els treballadors, en detectar les ferides, van activar el codi lila. La dona va confessar que l’agressió s’havia produït arran d’una discussió i més tard es va localitzar i arrestar l’home com a presumpte autor d’un delictecontra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, va assenyalar el cos d’ordre.

tracking