Reportatge

Joc de bordes

El programa gastronòmic de TV3 visita el Principat per descobrir el millor restaurant situat en una borda.

'Frame' de l'últim programa de 'Joc de cartes'.TV3

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El concurs gastronòmic de TV3 Joc de cartes, fórmula d’èxit en la cadena pública catalana, s’emetrà avui a les deu i cinc de la nit amb una proposta plenament andorrana. El seu presentador, Marc Ribas, travessa la frontera amb el riu Runer a la recerca del millor restaurant situat en una borda. En la descripció del pròxim programa TV3 defineix les bordes com els edificis tradicionals, propis de l’arquitectura de muntanya del Principat, construïts al costat de les masies per guardar els animals i les collites. I hi afegeix que, actualment, moltes d’elles s’han transformat en restaurants especialitzats en cuina andorrana.

Entre els restaurants concursants s’hi troben la Borda Patxeta, a Canillo, amb la seva propietària, Paqui Pavón. Per part d’Ordino s’hi presenta L’Era d’en Jaume, de Llorts, amb el seu propietari i xef, Pep Ramos. De Canillo, també hi concursarà La Cantina dels Racons, amb la seva propietària, Geraldina Vieira. I, finalment, de Soldeu, prop del límit amb la parròquia d’Encamp, s’hi presenta La Cort del Popaire de l’Alex Kimchella, el seu propietari i xef.

No és la primera vegada que el programa fa les maletes per sortir de Catalunya aquesta temporada. Fa unes setmanes, per exemple, la localització triada pels productors va ser València, on van anar a buscar el millor restaurant especialitzat en paelles. En aquesta ocasió, però, hi havia una mica de trampa, ja que hi competien dos restaurants catalans.

tracking