meteo

Poques probabilitats de neu els propers dies

La previsió d'avui és estable tot i el pas d'un front desgastat

Mapa de meteo referent a les precipitacionsMETEO

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia ha informat que les probabilitats de precipitacions de neu pelspropers dieses van reduint cada vegada més. El patró atmosfèric continuarà sent el de circulació zonal encara que a partir d'any nou puguin passar alguns fronts desgastats fregant el Pirineu amb precipitacions molt minses.

La previsió d'avui assegura que les pertorbacions continuen circulant per latituds altes, metre al Pirineu continua dominant l'estabilitat i el sol tot i el pas d'un front desgastat demà que deixarà més nuvolositat, però sense més conseqüències.

Acció climàtica ha comunicat que continua analitzant la neu que ha caigut aquest any. Pel que fa a Arcalís asseguren que aquest ha sigut el quart any amb menys neu acumulada al llarg de l'any amb l'agreujant que els dos primers anys amb menys neu acumuladasónels precedents 2021 i 2022.

Les temperaturesmàximesseran de 12 graus a Andorra la Vella, 13 graus a 1.500 metres i de 5 graus al Pas de la Casa. Pel que fa a les mínimes seran d'1 grau a Andorra la Vella, -3 graus a 1.500 metres i d'1 grau al Pas de la Casa.

tracking