Torna la Champions for Unicef el 3 de gener

L'esdeveniment tindrà lloc al Prat Gran d'Escaldes i les entrades tenen un preu de 5 euros

Champions for Unicef

Champions for Unicef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unicef Andorra celebrarà un any més l'esdeveniment solidariChampions for Unicef el proper dimecres 3 de gener alpavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany.L’espectacle arrencarà a les 19 hores amb el duel vintage amb personalitats de la vida civil i política del país. A les 20 hores, tindrà lloc l’habitual duel entre esportistes del país i la plantilla del MoraBanc. Les entrades es poden adquirir al web oficial del MoraBanc Andorra i tenen un preu de 5 euros.

Entre les personalitats de la vida civil i política del país, han confirmat la seva presència la subsíndica general, Sandra Codina, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, el conseller general Cerni Escalé, el cuiner Carles Flinch, o la creadora de contingut Gemma Gallardo, coneguda com a Gemita. Pel que fa al partit d'esportistes, hi haurà els atletes Pol Moya, Nahuel Carabaña, Aina Cinca i Pau Capell, els ciclistes Purito Rodríguez i Carlos Verona, el pilot de motos Pol Espargaró, o la jugadora del VPC Noelia Pauls.

El director executiu d'Unicef Andorra, Albert Mora, ha manifestat que "estem encantats de poder fer un any més aquest esdeveniment que tant ens agrada", i ha agregat que "el MoraBanc Andorra és una entitat molt arrelada al país, amb una gran tradiciósolidària, i estem contents de tornar-hi i convidem a tothom a que vingui". De la seva banda, la responsable d'RSC del club, Nathalia de Felipe, ha destacat que "l'objectiu és que el país respongui, i volem recaptar el màxim possible en favor d'Unicef".

tracking