Mobilitat

Un quilòmetre de cua de sortida per la frontera del riu Runer

Mobilitat ha registrat l'entrada de 15.536 vehicles a les 21 hores

Cues a la frontera hispanoandorrana de sortidaMobilitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'últim divendres de l'any està causant retencions al Principat. Des de les 11 hores s'han començat a iniciar les primeres cues per accedir al Principat perl'N-145 i, minuts més tard, s'hi ha sumat trànsit dens de sortida per la mateixa frontera. Poc abans de les 17 hores s'han tornat a generar cues de sortida per la frontera del riu Runer que en aquets moments tenen una llargada d'un quilòmetre.

L'acumulació de trànsit dens al centre del país ha estat a l'avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa i a la carretera general 2 d'entrada a Canillo en sentit sud. També s'han generat retencions a l'entrada d'Encamp de baixada i ala carretera general 4 a la Massana en sentit sud.

Pel que fa a l'entrada de vehicles a les 19 hores s'ha registrat l'entrada de 15.536 vehicles,majoritàriamentper la fronterahispanoandorrana. Pel que fa a la nacionalitat dels turismes, un 48,8%sónespanyols i un 33,1% francesos. Quant a la sortida dels vehicles a la mateixa hora,se n'ha registrat 15.836, un 44% denacionalitatespanyola i un 31,7% francesa.

Cues a l'entrada d'Encamp de baixada

tracking